Yalova Üniversitesi Genç Kızılay Kulübümüz de Hazırlıklarını Yaptı

İstanbul Valiliği tarafından kar yağışından dolayı yolda mahsur kalmalar yaşanması ihtimaline karşı Türk Kızılay'ı olarak İstanbul'da 76 noktada 96 afet müdahale aracı ile kulübümüz Genç Kızılay'da hazırlıklarını yaptı. İstanbul Marmara Bölge Afet Lojistik Merkezi (MAFOM) da başlayan hazırlıkların ardından ekipler belirlenen 76 noktada göreve başladı. Türk Kızılayı Yalova şubesine verilen görevi Yalova Üniversitesi Genç Kızılay Kulübümüz üstlendi. Salı günü hazırlıklarını tamamlayıp, çarşamba sabah şubelerinin İkram Aracı ile Istanbula yola çıktılar. MAFOM da yapılan toplantının ardından görev yerleri olarak belirlenen Kuzey Marmara Otoyolu Zekeriyaköy Kimyasal Tır Noktasına geçen kulübümüz görev noktasına ulaştıktan sonra fırtına için hazırlıklarını tamamlayıp teyakkuz bekledi. Çarşamba öğlen başlayan görevlerini vukuatsiz şekilde pazar öğlen saatlerinde bitirip Yalovaya dönüş yaptılar. Görev yaptıkları sürede ziyaretlerine gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hüseyin Işıktaş ve Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ziyaretlerinden ve ilgi alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.