Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

İnsani yardım kulübü ve Gençfikirler kulübü Öğrencileri Araştırmacı-yazar Muhammed Yazıcı ile buluşturdu

Üniversitemizin Kulüplerinden olan İnsani yardım kulübü ve Gençfikirler Kulübünün gerçekleştirdiği söyleşi programına öğrencilerin yoğun ilgisi vardı.
Öğrencilerle buluşan Muhammed Yazıcı “Özellikle üniversitelerimizin İslami ilimler ve ilahiyat fakülteleri Üniversitelere manevi anlamda değer katmaktadır.” İfadelerini kullandı. Bu anlamda özelde İslami ilimler fakültesinin öğrencilerinin ve genel olarak bütün öğrencilerimizin gençliğin istikbali için çok çalışmaları ve çok okumaları gerektiği tavsiyelerinde bulundu.
İnsani yardım kulüp başkanı İbrahim Ziyaalp ve Gençfikirler Kulüp başkanı Yusuf Direkçi de programlar ve faaliyetlere hız kesmeden devam edeceklerini ve bu anlamda katılım noktasında öğrencilerden destek talep ettiklerini ifade ettiler.