IEEE Yalova Öğrenci Kolu PES komitesinin bu yıl Enerji Günleri etkinliğini gerçekleştirdi

IEEE Yalova Öğrenci Kolu PES komitesinin bu yıl 3.sünü düzenlemiş olduğu Enerji Günleri etkinliğini 19-20 NİSAN tarihlerinde gerçekleşti. İki gün süren seminer kapsamında toplamda 11 farklı konuşmacıya söz verildi   ve ortalama 100 kişilik bir katılımcı sayısına ulaşıldı. İlk gün Ahmet AYTAÇ ile başlayan seminer Alper KALAYCI ile sonlandı. İkinci gün ise Meriç BULAK ile başlayan gün okulumuz mezunları Özlem KARA ve Alper KELEŞOĞLU ile sona erdi. Enerji Günleri; enerji sektöründe önde gelen isimleri okulumuz öğrencileriyle buluşturarak, onların tecrübelerini, deneyimlerini ve teknik bilgilerini aktarmasını hedeflemektedir. Okulumuz öğrencilerinin de interaktif katılımıyla iki gün süren bu seminerimiz keyifli ve bilgilendirici olmakla beraber öğrencilere farklı bakış açıları ve kapılar açtı.