Yalova Üniversitesi Diplomasi ve Model Birleşmiş Milletler Kulübü ilk etkinliği “MUN 101” eğitimini başarıyla tamamladı.

Yalova Üniversitesi Diplomasi ve Model Birleşmiş Milletler Kulübü, 23 Mart 2022 tarihinde Hukuk Fakültesi Amfi 3’te gerçekleştirdiği ilk etkinliği “MUN 101” eğitimini başarıyla tamamladı. Yalova Üniversitesi Diplomasi ve Model Birleşmiş Milletler Kulübü Başkanı Umut Berkay Polat’ın gerçekleştirdiği sunumda Birleşmiş Milletler’in tarihi, yapısı, Model Birleşmiş Milletler konferansları ve bu konferanslara katılmanın önemi hakkında katılımcılara bilgi verildi. Özellikle bu konferansların CV için önemli olduğuna işaret eden Polat, “Model Birleşmiş Milletler konferansları özellikle özgeçmişinizde önemli yer tutan bir etkinlik türü. Bu konferanslar hakkında bizler kulüp olarak da çeşitli etkinliklerimizi üniversitemiz bünyesinde sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi. Etkinlik sonundaki soru cevap kısmında katılımcılardan gelen soruları cevaplayan kulüp yönetimi, iyi dileklerle etkinliği sonlandırdı.