Yalova Üniversitesi Sosyal Destek Kulübü “ Dünyada ve Türkiye’de Sosyal Hizmet” Konferansı Düzenledi

Yalova Üniversitesi’nde Sosyal Hizmet bölümü öğrencilerinin kurduğu Sosyal Destek Kulübü, “Dünyada ve Türkiye’de Sosyal Hizmet Konferansı” adı altında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ortak olarak brifing düzenledi.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Fethi Güngör, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Abay ve Prof. Dr. Musa Şahin’in yanı sıra birçok öğrenci katılım gösterdi.

Yalova Üniversitesi İnsan ve Topum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Güngör’ün açılış konuşmasının ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yunus Özdaş başkanlığında; Şube Müdürü Burhan Çaçan, Kuruluş Müdürü Çiğdem Çınar Ay, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Engin Çınar, Sosyal Hizmet Uzmanı Nevzat Atasoy ve Sosyal Hizmet Uzman İnan Yıldırım ile beraber soru-cevap şeklinde brifing düzenlendi.

Yaşlı Hizmetleri, Engelli Hizmetleri, Çocuk Hizmetleri ve Kadın Hizmetleri gibi bir çok alana değinilen bu etkinlik akabinde Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Abay ve Prof. Dr. Musa Şahin’in sözleriyle sona erdi.