LÖSEV TOPLULUĞU ÜYE ALIMI DUYURUSU

Sevgili öğrenciler,

Herkese merhaba, biz Yalova Üniversitesi LÖSEV Fayda Topluluğu'yuz. 2017 tarihinde okulumuzun kulübü olarak faaliyete başladık. Üyelerimizle çok keyif aldığımız etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Biraz bahsetmek gerekirse; Ankara LÖSANTE Hastanesi, LÖSEV Köyü ve  LSV Dükkan ziyareti, ürün satış stantı, gönüllüler haftasında Uludağ vs gezisi, yaşama el ver etkinliği, sağlıklı yaşam yürüyüşü, film gösterimi, iyilik tırı görevleri, okul ziyaretleri, minik konserler, bülten dağıtımı ve çok daha fazlası için çabalıyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan etkinliklerimizi inceleyebilirsiniz. Etkinliklerimiz olabildiğince keyifli ve samimi gerçekleşiyor. Kimseyi tanımıyorum diyerek sakın geride durmayın. Eğer bir çocuğun gülümsemesine dokunmak istiyorsanız doğru adımı atmak üzereseniz. Kulübümüze üye olun sevgi dolu etkinliklerimizde ve güzel dostlukların kurulduğu ailede yer alın.

Unutmayın ki hayat başkalarının hayatlarına, umutlarına dokunduğumuz zaman güzelleşiyor.

Sizi, seni.. Yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Üye olmak için İnstagram ve Twitter hesabımızda üye linkimiz yer almaktadır. " @yu_losev_fayda "

📞 0545 969 13 58

YALOVA ÜNİVERSİTESİ LÖSEV FAYDA TOPLULUĞU